Plans

ZGJIDH PAKETËN

Tele.Co Oda Tv

 • 200/200 MB/S
 • Oda Tv
 • Instalim Falas
 • Suport Falas
 • Aktivizimi i Shërbimit Brenda 3 Orëve
Lekë 1'590 /Muaj

Tele.Co Oda TV Tring

 • 200/200 MB/S
 • Oda Tv | Tring
 • Instalim Falas
 • Suport Falas
 • Aktivizimi i Shërbimit Brenda 3 Orëve
Lekë 1'990 /Muaj

Tele.Co Digitalb

 • 200/200 Mb/S
 • Digitalb
 • Instalim Falas
 • Suport Falas
 • Aktivizimi i Shërbimit Brenda 3 Orëve
Lekë 2'190 /Muaj

TELE.CO Digitalb SuperSport

 • 200/200 Mb/S
 • Digitalb | SuperSport
 • Instalim Falas
 • Suport Falas
 • Aktivizimi i Shërbimit Brenda 3 Orëve
Lekë 3'190 /Muaj
Text

Televizion

IPTV (Internet Protocol Television) është një sistem ku shërbimi televiziv dixhital transmetohet nëpërmjet internetit duke përdorur IP(Internet Protocol). Kanalet dhe programet transmetohen në grupe me anë të një lidhjeje me band të gjerë transmetimi (broadband), dhe jo përmes rrjetit kabllor apo transmetimeve në formate konvencionale.

Rreth Nesh

Tele.co Albania është kompani e themeluar në vitin 1998 për t’i mundësuar zgjidhjen më cilësore çdo klienti në fushën e telekomunikacionit. Eksperienca shumëvjeçare e stafit, përzgjedhja e teknologjisë më inovative në tregun botëror, me shërbim teknik brenda ditës e operator 24/7 garantojmë për ju shërbimin më cilësor në tregun shqiptar.